Moto E4 nu i veckan!

Det har läckt ut dokument som den amerikanska telekommyndigheten FCC har fått in angående en Motorola-telefon. Det är minst sagt något spännande då det handlar om ett batteri som verkar var i en helt egen klass. Det ska nämligen ha potentialen att likt äldre telefonen kunna gå flera dagar utan att behöva laddas.

I USA så måste all elektronik som ska kunna säljas i landet få ett godkännande av FCC, alltså amerikanska telekommyndigheten. Det är i ett av dessa dokument, som handlar om en ny telefon från Motorola(Moto E4), uppgifterna ska framkomma. Enheten ska ha ett batteri på överraskande 5 000 mAh. Har du ingen uppfattning om hur mycket det är så kan det jämföras med Apples iPhone 7 Plus som är känd för sitt ganska bra batteri. Den har 2 900 mAh. Eller också i den nya Samsung Galaxy S7 Edge som ska ha ett av de bästa batterierna på marknaden som ligger på 3 600 mAh. Då förstår ni kanske varför dessa uppgifter är både spännande och överraskande. Att behöva ladda mobilen ofta är ett irritationsmoment för många människor idag.Moto E4

Inga andra lika överraskande specifikationer

I detta dokument så framgår faktiskt inte så mycket mer om Moto E4 än just om det häpnadsväckande batteriet. Däremot om man kollar på dess föregångare Moto E3 så kan vi nog räkna med att resterande specifikationer inte är speciellt maxade. Vilket betyder att de inte kräver lika mycket av batteriet. Kombinationen av de rätt låga specifikationerna och det stora batteriet kommer då resultera i en telefon som nog inte behöver laddas mer än ett par gånger i veckan.

Tyvärr så har vi ingen mer information än det vi har tagit upp angående telefonen. Det är också inte heller bekräftat var och när det nya batterimonstret ska släppas. Jag är lika spänd inför lanseringen ändå då vi är trötta på att behöva ta med oss laddare vart man än ska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *