Bilder finns nu på iPhone 8

Som ni förmodligen har koll på så har den nya iPhone-modellen som spekuleras vara iPhone 8 blivit rätt rejält försenad. Trots det påstår nu den kinesiska teknikbloggen Ifanr att de kommit över ritningarna på telefonen. Som vanligt när det gäller sådana nyheter så är ingenting bekräftat av Apple själva men vi ser ofta att det stämmer i vilket fall. Ritningarna ska komma från Foxconnsom är tillverkaren. På dessa ser man att mobiltelefonen inte får några böjda kanter men att hemknappen som har fingeravtrycksläsare sitter inuti skärmen.

Skissen som släppts

Obs. Bilden till höger är framtagen utifrån skissen.

Det ser ut som att skärmkanterna fortfarande kommer att vara i samma bredd som på tidigare iPhone:s men att kanterna nere och uppe nästan försvinner. Där med får man betydligt större skärmyta att använda sig av. Om vi kollar på skissen så är det inga problem att få in alla sensorer och selfiekameran som krävs på toppen av telefonen. Själva skärmstorleken blir 5,768 tum enligt källan men det beror lite på hur man räknar. Om man utgår från måtten som står eller om man räknar bort kanterna som är avrundade. hörnen.

En helt ny telefon

Är det så att dessa uppgifter är korrekta så är det första gången som Apple genomför någon större förändring sedan iPhone 6. De har ju som standard att återanvända sina designer till nya modeller utan att genomföra större förändringar. Något intressant som vi också har hört om tidigare så ska de byta typen av skärm till OLED samt att man ska kunna ladda telefonen trådlöst. Väldigt spännande. Andra uppgifter som har ramlat in är att mobilen eventuellt kan ha ansiktsigenkänning. Vilket känns ganska trovärdigt om man ser på vilka bolag Apple har köpt upp den senaste tiden.

Oavsett vad som stämmer eller inte stämmer så ser vi fram emot den nya telefonen. Vi får med stor sannolikhet mer kunskap vid släppet av de nya telefonerna från Apple senare i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *